Bruiloft Apeldoorn – Berg en Bos


Al vanaf het eerste moment dat Martijn en Leonie bij ons aan tafel zaten om kennis te maken, was er een leuke klik. Martijn heeft veel humor en houdt ook van fotograferen.  Leonie is heel lief, vrolijk en straalt eigenlijk altijd ;-). We hadden onwijs veel zin in hun bruiloft!

‘s Ochtends vertrok Jonathan naar Martijn en ik ging naar Leonie. Het huis was mooi versierd, haar vader was bezig met de laatste voorbereidingen, haar kleine neefje was heerlijk aan het kleuren en ondertussen was de visagiste boven bezig met Leonie. Een gezellig sfeertje dus!
Ondertussen kon ik rustig Leonie en alle details vastleggen.

De eerste familieleden kwamen binnen. Iedereen was nieuwsgierig naar Leonie!
Terwijl alle naaste familie naar buiten ging om Martijn op te wachten, bleef ik bij Leonie. Een heel mooi moment om mee te mogen maken! We hoorden iedereen klappen voor Martijn, ondertussen liep Leonie vast de trap af. En ja hoor.. toen ging de bel..
Leonie deed de deur open en..wauw.. wat zagen ze er samen mooi uit!

We vertrokken allemaal naar restaurant De Boschvijver in Apeldoorn voor de ceremonie. Dit restaurant ligt in het park Berg en Bos.
De ceremonie was prachtig & vol emotie!
Na het aansnijden van de taart en  de ceremonie was het tijd voor de fotoshoot. Martijn en Leonie hadden twee verschillende locaties uitgekozen; een natuurlijke, romantische locatie (park Berg en Bos) en een stoere locatie (het belastingkantoor).

Toen we terugkwamen stonden alle daggasten klaar met bellenblaas, altijd leuk =)
De dag werd afgesloten met een gezellig diner en een geweldig feest!

Sunfield Photography 9.8 uit 13 ervaringen

Menu