Eliene

Over Eliene

27 lentes jong, stapelverliefd op haar handsome man Martijn, woont sinds een paar jaar in het mooie Apeldoorn, is gek op avonturen en reizen (zo ver mogelijk), houdt van koffie & mensen, is een beetje gek, heeft een grote passie voor fotografie.

Eliene heeft naast fotografie ook 5 jaar in het basisonderwijs gewerkt. Inmiddels is ze fulltime fotograaf bij Julie Fotografie en Sunfield Photography www.sunfieldphotography.com.  Voor een portretshoot of gezinsshoot kan je daar terecht. 

Jonathan

Over Jonathan

31 jaar, woont in Apeldoorn, dolgelukkig met zijn lieve vrouw Marijke, leuke dochtertje Emmelie en zoontje Jasper. De 3e is inmiddels onderweg. Is gek op pistachenootjes, kokos; Indisch eten, houdt van de natuur; alles wat met techniek te maken heeft, heeft humor, heeft een grote passie voor fotografie.

Jonathan heeft de Fotovakschool gedaan en is daarna al snel van start gegaan met zijn eigen bedrijf. Inmiddels werkt hij nu met veel plezier bij Julie Fotografie. Daarnaast werkt hij bij een bedrijf waar ze technische meetapparatuur maken.

Over Julie

Wij zijn op februari 2013 begonnen onder de naam: Julie Fotografie. Een afgeleide van onze namen: Jonathan & Eliene. Samen delen wij onze passie voor fotografie en het vastleggen van mooie momenten.

“Life is full of moments, capture them”

We vinden dat het allerleukste onderdeel van ons werk, het vastleggen van spontane, gekke, leuke, grappige, mooie en emotionele momenten.

Sunfield Photography 9.8 uit 13 ervaringen

Menu